Spamfilter

 • SpamExperts Filter

  Inkomend E-mail filter voor 1 domein

 • Onbeperkt

  Onbeperkt aantal E-mailboxen en E-mail aliassen

 • Tool

  Online tool voor het beheer, deze is erg overzichtelijk in het gebruik

 • Prijs

  € 49,50 per jaar voor 1 domein

E-mail is het belangrijkste communicatiemiddel in de hedendaagse zakenwereld. Spam blijft echter de grootste bedreiging van productiviteit en systeemefficiency in e-mailcommunicatie.
 
Al krijgt u maar enkele spam-mails, ze zijn toch goed voor een dagelijkse ergernis. Daar wilt u waarschijnlijk wel van af. Fishing, aanbod van onwaarschijnlijk mooie vrouwen, pilletjes voor van alles en nog wat, u zit er niet op te wachten. Brouwer ICT & Hosting heeft daarvoor de oplossing in huis en deelt die graag met u.
 
Met het spam filter ‘SpamExperts’ bant u snel die vervelende mails in uw mailverkeer uit en blijven alleen de nuttige en relevante mails over. Met dit filter maakt u korte metten met spam en virussen, u heeft er geen omkijken meer naar. Statistieken wijze uit, dat maar liefst 97% van al het e-mail verkeer uit spam bestaat en dat wordt alleen nog maar erger. Mailservers zijn vandaag de dag onafgebroken bezig om spam zoveel mogelijk tegen te houden, dit is echter nog niet waterdicht en er druppelt nog te veel doorheen. ‘SpamExperts’ filtert alle spam uit en stuurt alleen nog de goede mails door naar uw mailserver.
 
De kracht van ‘SpamExpert’ is de uiterst verfijnde selectie die het maakt. SpamExpert past zich voortdurend aan, zo worden spammers die met nieuwe technieken filters proberen te passeren, op effectieve wijze bestreden. Dankzij het zelf-lerende filter van SpamExpert blijft u, bij gebruik daarvan, de spammers voor. Het weet filter bijna 100% te onderscheppen, het percentage goede mails dat onterecht geblokt wordt is minder dan 1%. Via uw persoonlijke filter, dat voorzien is van een control panel, bent u in staat om een ‘zwarte- en een wittelijst te maken, die geeft ook statistieken weer, zodat er op makkelijke wijze kan worden bekeken welke mails worden tegengehouden en welke niet.
Stap 1
U plaatst uw bestelling en krijgt direct een bevestiging van uw bestelling via e-mail
De factuur ontvangt u daarna als PDF bestand via e-mail
 
Stap 2
Wanneer uw betaling is ontvangen wordt de bestelling in behandeling genomen
Bij betaling met IDEAL wordt de bestelling direct in behandeling genomen
 
Stap 3
Ik configureer uw SpamExperts account en u ontvangt de details van uw abonnement
via e-mail, u kunt daarna direct aan de slag
 
Mocht u nog vragen hebben neem dan gerust contact op met Brouwer ICT & Hosting (info@brouwerict.com).
 
Prijzen zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld.